ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ BETFORCE.GR

 

 • Καλώς ήρθατε στο BetForce.gr

   

  Το BetForce.gr δημιουργήθηκε με πολύ όρεξη και καλή διάθεση από μη επαγγελματίες αλλά από άτομα τα οποία πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και να βοηθήσουν όσο μπορούν τους παίχτες του στοιχήματος από τους οποίους δεν διαφέρουν ούτε οι ίδιοι.

   

  Είναι μία ιστοσελίδα με καθημερινές εκτιμήσεις, στατιστικά και χρήσιμες πληροφορίες για τους αγώνες του στοιχήματος. Οι εκτιμήσεις είναι καθαρά υποκειμενικές και δεν αποτελούν δέσμευση για άμεση ακολουθία από τους επισκέπτες της σελίδας.

   

  Σκοπός του BetForce.gr είναι η όσο το πιο δυνατόν λεπτομερής ανάλυση των επιλεγμένων σημείων για ποντάρισμα με άμεσο στόχο το κέρδος για τον παίχτη του στοιχήματος χωρίς να φέρει καμία ευθύνη σε τυχών απώλειες κερδών, ούτε εγγυάται την αύξησή τους.

   

  Ανάλυση καρτελών ιστοσελίδας:

   

  Αρχική Σελίδα: Σε αυτήν την σελίδα θα αναφέρονται οι καθημερινές αναλύσεις και εκτιμήσεις των παιχνιδιών καθώς και άλλα ενημερωτικά στοιχεία.

  Συνεργάτες: Προτάσεις από συνεργάτες της ιστοσελίδας είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδας.

  Στατιστικά: Πίνακες με βαθμολογίες, φόρμες και λοιπά στοιχεία για όλα τα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

  Πτώσεις: Παρουσίαση των σημείων που διατίθενται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και παρουσιάζουν πτώση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

  Τζίροι: Εμφανίζει τα ποσά που ποντάρονται σε όλα τα παιχνίδια του κόσμου μέσω της Betfair με την υποστήριξη της Oddsfair.

  Κουπόνι Ο.Π.Α.Π: Άμεση μετάβαση στο κουπόνι ημέρας στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Α.Π.

  Livescore: Ζωντανή ροή των παιχνιδιών που παίζονται παγκοσμίως με την υποστήριξη του Live3s.

  Επικοινωνία: Περιλαμβάνει φόρμα επικοινωνίας για οποιοδήποτε θέμα – παράπονο θέλετε να αναφέρετε σε εμάς καθώς και για οποιαδήποτε προσφορά για διαφήμιση στην ιστοσελίδα.

   

   

  Σας ευχαριστούμε για την επιλογή και την υποστήριξή σας.

Betforce.gr © 2016