ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ BETFORCE.GR

 

 • Στατιστικά Ιανουαρίου 2019

  Αναρτήθηκε στις 31-01-2019

   

  stats

   

  Καλησπέρα. Προσωρινά μέχρι να μου δωθεί η δυνατότητα να αλλαχτεί σε πολλά σκέλη η σελίδα στην καρτέλα των συνεργατών θα ανεβάζω τα μηνιαία στατιστικά από τα σημεία τα οποία σας προτείνω.

   

   

  Σας είχα αναφέρει παλαιότερα πως θα σας αναφέρω τον τρόπο παιξίματος το δικό μου με το οποίο πιστεύω πως γίνεται αρκετή σωστή δουλειά. Η τακτική την οποία χρησιμοποιώ στο στοίχημα και θεωρώ πιο σωστή για μένα είναι η εξής. Έστω ότι κάποιος ξεκινάει το μήνα με κάβα 100€ και με ακολουθεί θα πρέπει να παίζει όλα τα παιχνίδια μονά. Για αποδόσεις από 2,00 και κάτω το ποντάρισμα του θα είναι τα 2/10 της κάβας του. Δηλ: 20€. Από 2,05-2,95 το 1/10 (10€). Άνω του 3,00 το 0,5/10 (5€). Στο μέλλον μπορεί καθημερινά το ποσοστό πονταρίσματος να αλλάζει καθώς αυξάνεται η κάβα. Συνήθως άμα ανεβαίνουν τα πονταρίσματα αν τρέξει κάποιος ένα αρνητικό σερί μπορεί με την άνοδο του πονταρίσματος να μηδενίσει γρήγορα και μετά χρειαστεί να προσθέσει κεφάλαιο. Επομένως φρόνιμο είναι να μένει για όλη την διάρκεια του μήνα σε αυτό το ποσοστό πονταρίσματος ανάλογα με την κάβα που πρωτοξεκίνησε το μήνα.

   

   

  Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ανάλογα με την κάβα του ο καθένας πως μακροπρόθεσμα μόνο κερδισμένοι θα είστε. Επιπλέον για μένα το σωστό ξεκίνημα είναι πάντα με μίνιμουμ τα 100 ευρώ. Γνωρίζω πως είναι δύσκολα αλλά καλύτερα να μην παίξει κάποιος για ένα μήνα και να κάνει κράτει για τον επόμενο παρά να βάζει 5,10,20 και να περιμένει να χτίσει κάβα. Τις περισσότερες φορές θα μηδενίσει σε βάθος ημερών. Στην φωτογραφία φαίνονται τα στατιστικά του site. Συμβουλή ποτέ μα ποτέ μην σας ψαρώνει εύκολα το ποσοστό νικών. Πάντα να σκέφτεστε και το τι απόδοση σας προσφέρει ο εκάστοτε. Ο μέσος όρος είναι στο 2,48 για αυτόν τον μήνα. Το Roi και Yield θα σας το αναλύσω άλλη στιγμή αν χρειαστεί αλλά με μία αναζήτηση στο google μπορείτε να βρείτε εύκολα τι είναι και που χρησιμεύει.

   

   

  Το ποσό μπορεί να φαίνεται μικρό αλλά πιστέψτε με σε συνδυασμό με το live betting μπορεί να ξεφύγει εντελώς. Από τον επόμενο μήνα θα προσπαθήσω να έχω συγκεντρωμένα τα πάντα για να δείτε την διαφορά. 

   

  Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε στο info@betforce.gr ή στα social media

   

  Ευχαριστώ.

Betforce.gr © 2016