ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ BETFORCE.GR

 

 
 • Επιλογές Δευτέρας

  Αναρτήθηκε στις 11-02-2019

   

  44

   

   

  Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Χθες πέρασαν σχεδόν όλα. Ακόμα και τα στηρίγματα που είχα αναφέρει και αν η Βερόνα ήταν πιο σοβαρή θα ήταν η καλύτερη μας στοιχηματική μέρα του μήνα ως τώρα. Σήμερα κλείνει το κουπόνι με αρκετές αναμετρήσεις και εμείς περιμένουμε το νέο το οποίο θα έχει πολλά παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

   

  Σήμερα θα κρατήσω μόλις τρία σημεία, δύο από αυτά αφορούν τους τελευταίους δύο αγώνες για να κλείσει η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Λάρισα με τον Κούγια να λέει πως αποχωρεί οριστικά από την διοίκηση των Βυσσινί. Όχι ότι αυτό παίζει ιδιαίτερο ρόλο αλλά ο Παναιτωλικός στην έδρα του είναι αξιόλογος και έστω και δύσκολα πιστεύω πως μπορεί να επικρατήσει της φιλοξενούμενης. Ο άσσος βρίσκεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις για να μπει στις επιλογές μας.

   

  Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Άρη έχοντας στον πάγκο του τον πρώην προπονητή των Αρκάδων Παντελίδη. Πιστεύω πως λίγο πολύ και λόγω της προϊστορίας του προπονητή θα μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας αφήνοντας και τους δύο ικανοποιημένους. Ο Αστέρας άλλωστε δείχνει δυσκοίλιος στο γκολ και ο Άρης δυσκολεύεται στα εκτός.

   

  Από εκεί και πέρα θα κρατήσω την νίκη της Σίβασπορ απέναντι στην Ακίσασπορ η οποία θα έχει αρκετές απουσίες. Βάζοντας τον παράγοντα ότι η φιλοξενούμενη είναι η χειρότερη και τελευταία ομάδα της κατηγορίας πιστεύω πως οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα.

   

  Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.

   

  Επιλογές ημέρας:

   

  Παναιτωλικός – ΑΕΛ: 1 (2,08)

  Αστέρας Τρίπολης - Άρης: Χ (3,00)

  Σίβασπορ – Ακίσασπορ: 1 (1,80)

   

   

   

   

   

BetForce.gr
Betforce.gr © 2016