ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ BETFORCE.GR

 

 
 • Επιλογές Σαββάτου 16/2

  Αναρτήθηκε στις 16-02-2019

   

  Soccer

   

   

  Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινώντας οφείλω να τονίσω ότι το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο για αυτό και θα πάμε όσο πιο ασφαλείς μπορούμε επιλέγοντας ομάδες που πιστεύουμε ότι θα επικρατήσουν ευκολότερα. Θα αποφύγω τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όπου υπάρχουν αμφίρροποι αγώνες και θα πάμε σε άλλα πρωταθλήματα όπως το ισπανικό.

   

   

  Αρχίζοντας από εκεί λοιπόν θα κρατήσουμε τις νίκες των Θέλτα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρώτη φιλοξενει την Λεβάντε η οποία εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά. Η Θέλτα το είχα πει και παλαιότερα με τον Άσπας στην εντεκάδα της είναι άλλη εντελώς ομάδα. Πιστεύω πως σήμερα θα επικρατήσει. Η Ατλέτικο από την άλλη φιλοξενείται από την Βαγιεκάνο. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες με Μπέτις και Ρεάλ και σήμερα θα κοιτάξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Η Βαγιεκάνο ναι μεν έχει ως μεγάλο της όπλο την έδρα αλλά η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη.

   

   

  Από την Ιταλία θα κρατήσω την νίκη της Μπενεβέντο απέναντι στην Τσιταντέλα η οποία δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Η Μπένε είναι πολύ καλή στις αναμετρήσεις της εντός έδρας παίζοντας στρωμμένο ποδόσφαιρο και αν και σήμερα αντιμετωπίζει μία σφιχτή ομάδα στα μετόπισθεν έστω και δύσκολα ευελπιστώ ότι θα επικρατήσει.

   

   

  Τέλος από την Γαλλία θα κρατήσω την νίκη της Μονακό απέναντι στην Ναντ. Με τον Ζαρντίμ πλέον οι Μονεγάσκοι δείχνουν άλλη εντελώς εικόνα θυμήζοντας κάτι από το παρελθόν. Η Ναντ θα έχει αρκετές απουσίες στο ρόστερ της και ο άσσος είναι επιτακτικός.

   

   

  Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.

   

   

  Επιλογές ημέρας:

   

  Θέλτα - Λεβάντε: 1 (1,72)

  Βαγιεκάνο – Ατ. Μαδρίτης: 2 (1,57)

  Μπενεβέντο – Τσιταντέλα: 1 (1,85)

  Μονακό – Νάντ: 1 (1,80)

   

   

   

   

   

   

   

BetForce.gr
Betforce.gr © 2016