ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ BETFORCE.GR

 

 
 • Καίγεται για βαθμούς

  Αναρτήθηκε στις 08-02-2019

   

  nancy

   

   

  Καλησπέρα σε όλους. Μεσοβδόμαδα δεν χρειάστηκε να γράψω καθώς το έχω επαναλάβει πως με κύπελλα δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και είναι άδικος κόπος να ψάχνεις να βρεις σημείο σε αγώνες που μπορούν να έρθουν τα πάντα. Πάμε λοιπόν σήμερα με νέο κουπόνι και όπως συνηθίζεται θα ξεκινήσω από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

   

   

  Εκεί όπου η Νανσί, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία φιλοξενεί την Σατορού η οποία στην ουσία δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο για κάτι. Δύσκολα θα κινδυνέψει όπως και να ανέβει στις βαθμολογικές θέσεις. Το κίνητρο της παραμονής θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν. Η παράδοση είναι υπέρ της.

   

   

  Από εκεί και πέρα θα κρατήσω το διπλό σε συνδυασμό με πολλά γκολ στο παιχνίδι της Κίεβο με την Ρόμα. Η Κίεβο καταφέρνει στην έδρα της να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Ρόμα ήταν καλή με την Μίλαν δείχνοντας να συνέρχεται. Σκοράρει με ευκολία αλλά δέχεται και εύκολα γκολ όταν την πιάνει η γνωστή της τρέλα να μην κοιτάει τα μετόπισθεν. Πιστεύω πως σήμερα θα επικρατήσει αλλά όχι με καθαρή την εστία της.

   

   

  Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.

   

   

  Επιλογές ημέρας:

   

  Νανσί – Σατορού: 1 (2,50)

  Κίεβο – Ρόμα: 2 & όβερ 2,5 (2,30)

   

   

   

   

BetForce.gr
Betforce.gr © 2016