ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ BETFORCE.GR

 

 
 • Παρί όπως πέρυσι...

  Αναρτήθηκε στις 25-10-2019

   

  france

   

   

  Καλησπέρα σε όλους. Τα προβλήματα δεν σταματούν με βλάβες στις τηλεφωνικές γραμμές. Η αναβάθμιση τους μάρανε. Πάμε λοιπόν εφόσον λύθηκε όπως φαίνεται το πρόβλημα να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα. Διάλεξα δύο παιχνίδια από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας που συνήθως είναι το πρωτάθλημα από το οποίο αντλούμε τις επιλογές της Παρασκευής.

   

  Η Παρί άρχισε να κάνει ότι έκανε και πέρυσι έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες με 1-0 απέναντι σε Τρουά εντός και Σατορού εκτός. Σήμερα φιλοξενεί την Καέν η οποία παρότι άλλαξε προπονητή δείχνει ανύμπορη να συνέλθει. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με την Βαλενσιέν στην έδρα της. Δεν περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο ειδικά από μεριάς γηπεδούχων δίνοντας ένα κλικ παραπάνω να πάρει το τρίποντο η Παρί. Ο άσσος πληρώνει αρκετά καλά και θα είναι η πρώτη επιλογή μου.

   

  Η Γκινγκάμπ έμεινε στο μηδέν με την Νιόρ την προηγούμενη αγωνιστική παρότι την είχα στις επιλογές μου. Στην έδρα της βέβαια είναι άλλη ομάδα. Σήμερα φιλοξενεί την Κλερμόν η οποία δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η Γκινγκάμπ εντός έδρας παρουσιάζει μεγάλη ευχέρια στο γκολ και όλα δείχνουν πως θα έρθει το πολυπόθητο τρίποντο το οποίο θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

   

  Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.

   

  Επιλογές ημέρας:

   

  Παρί – Καέν: 1 (2,20)

  Γκινγκάμπ – Κλερμόν: 1 (2,20)

   

   

   

   

BetForce.gr
Betforce.gr © 2016