ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ BETFORCE.GR

 

 • Εισαγωγή

   

  Όταν ένας παίκτης χάνει την αίσθηση της διασκέδασης, την οποία τα τυχερά παιχνίδια έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν περιστασιακά, αυτό σημαίνει ότι αυτός/ή έχει ένα πρόβλημα. Αυτός/ή μπορεί να αρχίσει να εξετάζει τα τυχερά παιχνίδια ως έναν τρόπο για να βγάλει λεφτά ή ακόμα χειρότερα συνεχίζει να παίζει για να κερδίσει πίσω λεφτά που προηγουμένως είχε χάσει. Αυτός/ή θεωρεί συχνά ότι έχει ιδιαίτερη τύχη ή ικανότητες ή ότι η τύχη του μπορεί να είναι έτοιμη να αλλάξει. Όταν δεν παίζεται για την εν λόγω βιασύνη και θα βρείτε τον εαυτό σας να προσπαθεί να ρεφάρει και να στοιχηματίζει περισσότερο, το αποτέλεσμα είναι ένας φαύλος κύκλος της αύξησης των απωλειών και της αύξησης των στοιχημάτων για να επιστραφούν αυτές οι απώλειες. Αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός για εσάς να αναλάβετε δράση ώστε να ελέγξετε τη συνήθειά σας.

   

  Συμβουλές Υπεύθυνου Στοιχηματισμού

   

  Για πολλούς ανθρώπους τα τυχερά παιχνίδια είναι συναρπαστικά, διασκεδαστικά και ψυχαγωγικά. Οι Παίκτες παίρνουν προσεκτικές αποφάσεις για το πώς θα σπαταλήσουν το χρόνο τους και τα χρήματά τους, ποιες ιστοσελίδες θα εμπιστευτούν και πως κάνοντας αυτό θα διασκεδάζουν.

  Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις για το πώς μπορείτε να κρατήσετε υπό έλεγχο τα τυχερά παιχνίδια σας:

  Αποφασίστε σχετικά με ένα όριο κατάθεσης/απώλειας σε κάποιο χρονικό διάστημα και να επιμείνετε σε αυτό.

  Στοιχηματίζοντας με χαμηλό ρίσκο είναι ένας τρόπος να παίζετε με πολύ μικρή πιθανότητα να χάσετε τον έλεγχο.

  Ποτέ μην δανείζεστε χρήματα για να παίξετε.

  Να ισορροπήσετε τα τυχερά παιχνίδια με άλλες δραστηριότητες.

  Μην παίζετε όταν είστε ιδιαίτερα στρεσαρισμένος/η, όταν είστε σε κατάσταση μέθης ή αν είστε προβληματισμένος/η με κάποιον άλλο τρόπο.

  Μην παίζετε για να βγάλετε λεφτά.

  Να παίζετε μόνο με χρήματα που προορίζονται για ψυχαγωγία, ποτέ με χρήματα που τα έχετε διαθέσιμα για τις καθημερινές σας δαπάνες/έξοδα.

   

  Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ένα πρόβλημα:

   

  Όταν αφήνετε την οικογένειά σας μόνη της για μεγάλες χρονικές περιόδους, προκειμένου να παίξετε.

  Όταν τσακώνεστε συχνά με τον/την σύντροφό σας για το ότι σπαταλάτε πολύ χρόνο και χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και δεν μπορείτε να σταματήσετε ή να περιορίσετε τον εαυτό σας.

  Όταν παίζετε με χρήματα της οικογένειας που προορίζονται για ενοίκιο/δάνειο, για την εκπαίδευση, για ιατρικούς σκοπούς, για τα ψώνια, τα ρούχα, για την ΕΥΔΑΠ ή τη ΔΕΗ.

  Όταν νιώθετε ότι πρέπει να παίξετε προκειμένου να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν.

  Όταν είστε με την οικογένειά σας, στη δουλειά ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και διαπιστώσετε ότι σκέφτεστε συνεχώς το επόμενο στοίχημά σας.

  Όταν βλέπετε τα τυχερά παιχνίδια ως έναν τρόπο για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα.

  Εάν η απάντησή σας σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω είναι «ΝΑΙ», τότε σας προτείνουμε να αναλάβετε δράση αμέσως, ΠΡΙΝ, εξελιχθεί σε χειρότερο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε το πρόβλημά σας (π.χ.http://www.kethea.gr , www.gamcare.org).

Betforce.gr © 2016